Pravila privatnosti i kolačići

Pravila privatnosti

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na rofa@rofa.hr

Pravila o privatnosti

Poslužitelji trećih strana ili oglasne mreže koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili web-pratilice koje se koriste u svojim vezama koje se pojavljuju na www.rofa.hr, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih oglašivačkih kampanja i / ili za prilagodbu sadržaja oglašavanja koje vidite na web-lokacijama koje posjećujete.

Imajte na umu da ROFA d.o.o. nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Treća pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti tvrtke ROFA d.o.o. ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web-lokacije. Stoga vam savjetujemo da potražite odgovarajuće politike privatnosti tih poslužitelja oglasa trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati njihove postupke i upute o tome kako se odreći određenih opcija. Potpuni popis ovih pravila o privatnosti i njihovih veza možete pronaći na njihovim stranicama.

Možete isključiti kolačiće putem vaših pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web-preglednicima, možete ih pronaći na web-lokacijama preglednika. Što su kolačići?

Informacije o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i vode svoju online aktivnost.

ROFA d.o.o. svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. 

Pravila o privatnosti samo na mreži

Naša Politika privatnosti kreirana na GDPRPrivacyPolicy.net primjenjuje se samo na naše online aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ili prikupili u ROFA d.o.o. Ovo pravilo nije primjenjivo na bilo koju informaciju prikupljenu izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web-lokacije. Naša Politika privatnosti GDPR je generirana iz GDPR Generatora.

Pristanak

Koristeći našu web stranicu, pristajete na naš Pravilnik o privatnosti i prihvaćate njegove uvjete.

Pravila kolačića

O ovom pravilu kolačića

Ova politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo. Trebate pročitati ova pravila da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naše Pravila o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeću domenu: www.rofa.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web-lokacija učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web-lokacija funkcionira ispravno, učini web-lokaciju sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web-lokacija funkcionira te analizira što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web-stranica koristi kolačiće prve i treće strane za brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni kako bi web-mjesto funkcioniralo na pravi način, a ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web-mjestima koriste se uglavnom za razumijevanje načina na koji web-lokacija funkcionira, na koji način ostvarujete interakciju s našom web-lokacijom, čuvanje naših usluga, pružanje reklama koje su relevantne za vas, a sve u svemu pruža vam bolji i bolji korisničkom iskustvu i pomoći ubrzati vaše buduće interakcije s našom web-lokacijom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Bitno: Neki kolačići su neophodni da biste mogli doživjeti punu funkcionalnost naše web-lokacije. Oni nam omogućuju održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web-lokacije, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjetili, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web-lokacija funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Privremene kolačiće (Session cookies) – riječ je o kolačićima koji će se automatski izbrisati prilikom zatvaranja internetskog preglednika u kojem radite.

Stalne kolačiće (Persistent cookies) – riječ je o kolačićima koji će ostati ”zabilježeni” u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete. Prikupljene informacije su anonimne, a ne uključuju vaše privatne podatke.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Rrazličiti preglednici nude različite metode blokiranja i brisanja kolačića koje koriste web-lokacije. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite wikipedia.orgwww.allaboutcookies.org.

nazad na www.rofa.hr

Scroll to top